Effective treatment of crick in the neck

Du får en professionel behandling med fokus på årsagen til din problematik, så du ikke oplever tilbagefald. 

Få hurtigt og effektivt behandlet dit hold i nakken

Should a crick in the neck go away by itself

Vi ser alle smerter i kroppen som et tegn på, at hjernen ikke kan kompensere for ubalancer i nervesystemet. Derfor er det vigtigt at få behandlet et hold i nakken, da din krop fortæller dig, at der er en ubalance, der skal tages hånd om. Der er en tendens til at hold i nakken behandles med smertestillende og øvelser, men det kommer ofte igen og mange oplever, at øvelser ikke er nok 

Vi fjerner årsagen til hold i nakken – hurtigt og effektivt.

Why do I have a crick in the neck

Vores erfaring er, at hold i nakken tit kommer på grund af muskulære ubalancer og et oversensitivt nervesystem. Ofte findes der problemer med hjernens bearbejdning af synet. De færreste ubalancer i nervesystemet er ubevidste i vores dagligdag, så det er ikke noget vi tænker over. Men de fleste kan mærke en forbedring i smerteniveau og bevægelighed i nakken i forbindelse med behandling med P-DTR. 

Neck pain can also be signs of a protusion or disc prolapse, why it is always relevant to seek help, to clarify the cause of the pain

Myosis or headache

During a crick in the neck, you can experience that there are myoses in the neck and shoulder area. This can also trigger headaches, due to the increased tension. Both myoses and headaches can be solved by removing the muscular imbalances related to the neck and shoulder area.

Conventional Physiotherapy vs. P-DTR

Et hold i nakken er alment kendt som en låsning og mange behandlere “knækker” leddet på plads. Dette giver en øjeblikkelig lindring af symptomerne, men i vores optik ikke et varigt resultat.

Vi mener, at et hold i nakken er hjernen der prøver, at beskytte kroppen, ved at forhindre en specifik bevægelse. Vi behandler derfor nervesystemet og fjerner årsagen til låsningen, altså de muskulære ubalancer omkring leddene. Musklerne er til enhver tid stærkere end ledbåndene og vil på sigt trække leddet ud af plads igen. Du vil derfor opleve en længerevarende effekt med P-DTR end med konvetionel fysioterapi eller kiropraktik.

Brændgaard Physiotherapy

Annika Brændgaard has been a trained physiotherapist for 11 years and worked with babies, children and adults. She has treated with many different physiotherapeutic methods, but none with as good an effect as P-DTR.
P-DTR has been around for 20 years and is used in the United States as the primary treatment method by many chiropractors. It is a medically based form of treatment and studies are being done to create evidence about the effect of it. 

Kroppen hænger sammen og hos Brændgaard Fysioterapi tilgår vi behandlingen på en hollistisk måde. Smerter og nedsat bevægelighed i nakken kan komme fra andre steder i kroppen og årsagen findes typisk andre steder end i smerteområdet.

Du kan forvente en proffesionel og kompetent behandling af dit hold i nakken.