Effektiv behandling af hold i nakken

Du får en professionel behandling med fokus på årsagen til din problematik, så du ikke oplever tilbagefald. 

Google anmeldelse: 
“Skulle møde på nyt arbejde mandag – onsdagen inden fik jeg et slemt hold i ryggen. Så jeg fandt den første, den bedste fysioterapeut i nærheden. Det var Brændgaard. Efter et kvarters snak og en halv times behandling var mine smerter – pist væk! Det er nu et halvt år siden, og smerterne er ikke kommet igen 🙂 :)”

Jeg hjælper dig
hurtigt og effektivt af med årsagen til dit hold i nakken.

Skal et hold i nakken gå væk af sig selv

Jeg ser alle smerter i kroppen som et tegn på, at hjernen ikke kan kompensere for ubalancer i nervesystemet. Derfor er det vigtigt at få behandlet et hold i nakken, da din krop fortæller dig, at der er en ubalance, der skal tages hånd om. Der er en tendens til at hold i nakken behandles med smertestillende og øvelser, men det kommer ofte igen og mange oplever, at øvelser ikke er nok 

Jeg fjerner årsagen til hold i nakken – hurtigt og effektivt.

Hvorfor har jeg hold i nakken

Du kan opleve, at have hold i nakke, ryg eller lænde samt smerter i eller omkring området. Det kan være kommet spontant eller snigende efter en specifik bevægelse eller uden umiddelbar årsag. Det er typisk smertefuldt, da leddets position gør, at der ikke er fri bevægelighed i leddet. Det skaber muskulær ubalance omkring leddet, som også er smertefuldt. Da musklerne altid er stærkere end strukturerne omkring leddet, er det i min optik kun symptombehandling, at “knække” leddet på plads. En ubalance i muskulaturen, er typisk årsag til et hold i nakken eller lænd, da musklerne trækker leddene skævt. Muskelubalancen er hjernens forsvarsmekanisme for at forhindre bevægelse, den ser som “farlig” pga. fejlsignaler fra receptorer. Du vil typisk mærke, at muskulaturen omkring leddet spænder yderligerer op og måske nogle bevægelser gør ondt eller er helt umulige at lave. På sigt vil du også kunne få muskelsmerter andre steder i kroppen, i forsøget på at kompensere for den manglende bevægelighed. 

Nakkesmerter kan også være tegn på en protusion eller diskus prolaps, hvorfor det altid er relevant at søge hjælp, for at afklare årsagen til smerterne.

Myoser eller hovedpine

Der kan i forbindelse med et hold i nakken opleves at der er myoser i nakken og skulderområdet. Dette kan også udløse hovedpine, pga. den øget spænding. Både myoser og hovedpine vil kunne løses ved at fjerne de muskulære ubalancer relateret til nakke- og skulderområdet.

Konventionel fysioterapi vs P-DTR

Et hold i nakken er alment kendt som en låsning og mange behandlere “knækker” leddet på plads. Dette giver en øjeblikkelig lindring af symptomerne, men i min optik ikke et varigt resultat.

Jeg mener, at et hold i nakken er hjernen der prøver, at beskytte kroppen, ved at forhindre en specifik bevægelse. Jeg behandler derfor nervesystemet og fjerner årsagen til låsningen, altså de muskulære ubalancer omkring leddene. Musklerne er til enhver tid stærkere end ledbåndene og vil på sigt trække leddet ud af plads igen. Du vil derfor opleve en længerevarende effekt med P-DTR end med konvetionel fysioterapi eller kiropraktik.

Brændgaard Fysioterapi

Annika Brændgaard har været uddannet fysioterapeut i 11 år og arbejdet både med babyer, børn og voksne. Hun har behandlet med mange forskellige fysioterapeutiske metoder, men ingen med så god effekt som P-DTR.
P-DTR har eksisteret i 20 år og bliver i USA brugt at som primær behandlingsmetode af mange kiropraktorer. Det er en lægefunderet behandlingsform og der arbejdes på, at lave evidens omkring effekten af det. 

Kroppen hænger sammen og hos Brændgaard Fysioterapi tilgår jeg behandlingen på en hollistisk måde. Smerter og nedsat bevægelighed i nakken kan komme fra andre steder i kroppen og årsagen findes typisk andre steder end i smerteområdet.

Du kan forvente en proffesionel og kompetent behandling af dit hold i nakken i rolige omgivelser.

da_DKDansk