Effektiv behandling af hold i nakken

Hold i nakken

Du får en professionel behandling med fokus på årsagen til din problematik, så du ikke oplever tilbagefald. 

Få hurtigt og effektivt behandlet dit hold i nakken

Skal et hold i nakken gå væk af sig selv

Vi ser alle smerter i kroppen som et tegn på, at hjernen ikke kan kompensere for ubalancer i nervesystemet. Derfor er det vigtigt at få behandlet et hold i nakken, da din krop fortæller dig, at der er en ubalance, der skal tages hånd om. Der er en tendens til at hold i nakken behandles med smertestillende og øvelser, men det kommer ofte igen og mange oplever, at øvelser ikke er nok 

Vi fjerner årsagen til hold i nakken – hurtigt og effektivt.

Hvorfor har jeg hold i nakken

Vores erfaring er, at hold i nakken tit kommer på grund af muskulære ubalancer og et oversensitivt nervesystem. Ofte findes der problemer med hjernens bearbejdning af synet. De færreste ubalancer i nervesystemet er ubevidste i vores dagligdag, så det er ikke noget vi tænker over. Men de fleste kan mærke en forbedring i smerteniveau og bevægelighed i nakken i forbindelse med behandling med P-DTR. 

Nakkesmerter kan også være tegn på en protusion eller diskus prolaps, hvorfor det altid er relevant at søge hjælp, for at afklare årsagen til smerterne.

Myoser eller hovedpine

Der kan i forbindelse med et hold i nakken opleves at der er myoser i nakken og skulderområdet. Dette kan også udløse hovedpine, pga. den øget spænding. Både myoser og hovedpine vil kunne løses ved at fjerne de muskulære ubalancer relateret til nakke- og skulderområdet.

Konventionel fysioterapi vs P-DTR

Et hold i nakken er alment kendt som en låsning og mange behandlere “knækker” leddet på plads. Dette giver en øjeblikkelig lindring af symptomerne, men i vores optik ikke et varigt resultat.

Vi mener, at et hold i nakken er hjernen der prøver, at beskytte kroppen, ved at forhindre en specifik bevægelse. Vi behandler derfor nervesystemet og fjerner årsagen til låsningen, altså de muskulære ubalancer omkring leddene. Musklerne er til enhver tid stærkere end ledbåndene og vil på sigt trække leddet ud af plads igen. Du vil derfor opleve en længerevarende effekt med P-DTR end med konvetionel fysioterapi eller kiropraktik.

Brændgaard Fysioterapi

Annika Brændgaard har været uddannet fysioterapeut i 11 år og arbejdet både med babyer, børn og voksne. Hun har behandlet med mange forskellige fysioterapeutiske metoder, men ingen med så god effekt som P-DTR.
P-DTR har eksisteret i 20 år og bliver i USA brugt at som primær behandlingsmetode af mange kiropraktorer. Det er en lægefunderet behandlingsform og der arbejdes på, at lave evidens omkring effekten af det. 

Kroppen hænger sammen og hos Brændgaard Fysioterapi tilgår vi behandlingen på en hollistisk måde. Smerter og nedsat bevægelighed i nakken kan komme fra andre steder i kroppen og årsagen findes typisk andre steder end i smerteområdet.

Du kan forvente en proffesionel og kompetent behandling af dit hold i nakken.