Kunderne synes

Google

Brændgaard Fysioterapi
5.0
Based on 29 reviews
powered by Google
Vuong Pham
Vuong Pham
01:17 22 Oct 21
Annika har behandlet min mors rygproblemer, og resultaterne har været imponerende, især med så kort en tidshorisont.
Mia Juel Pedersen
Mia Juel Pedersen
12:42 29 Sep 21
Dejlig tryg atmosfære – jeg har nydt godt af mine behandlinger som har lindret mig. Det har både hjulpet mig fysisk og psykisk at gå hos Annika.read more
Charlotte Møller
Charlotte Møller
11:06 05 Jul 21
Har været hos Annika 3 gange pga hold i ryggen mm1 gang kom jeg lidt skeptisk hjem, tænkte hmmmm det var mystisk. 2 gang gav det hele MEGET mere mening, og 3 gang kom jeg egentlig og var helt okay og så kom der nye spændende ting frem. Kommer helt sikkert her igen, uden tvivl. Hun er sød og virkelig behagelig. Man føler sig tryg. Hun har fuldstændig styr på kroppen, ret vild positiv oplevelse….. PRØV! 💚read more
Ina
Ina
16:18 28 Apr 21
Jeg fik en stor fødselsskade sidste sommer og har de sidste 9 måneder gået til diverse behandlinger/besøg hos læger og fysioterapeuter – både gennem hospitalet og i privat regi, uden nogen betydelig fremgang. Efter et besøg hos Annika fik hun alle mine smerter og spændinger til at forsvinde. Det er simpelthen det bedste jeg har gjort i hele mit efterfødselsforløb. Kæmpe anbefaling herfra.read more
Samira Tayibi
Samira Tayibi
16:56 23 Apr 21
Bedste oplevelse i lang tid da kiropraktor fys læger osv. har opgivet. Har haft smerter i nakke/ryg/bryst i 4 år og ligger med varmepude/is dagligt.Bestilte 1 time og hun fandt hvor skaden er opstået og arbejdende med nervesystemet. Spændingerne er lidt aftaget og har ikke haft brug for varmepude/is. Glæder mig til næste beh.Tak🙏🏼read more
Christian Aunsborg
Christian Aunsborg
15:07 24 Aug 20
Skulle møde på nyt arbejde mandag – onsdagen inden fik jeg et slemt hold i ryggen. Så jeg fandt den første, den bedste fysioterapeut i nærheden. Det var Brændgaard. Efter et kvarters snak og en halv times behandling var mine smerter – pist væk!Det er nu et halvt år siden, og smerterne er ikke kommet igen 🙂 :)Efter den succes spurgte jeg, om det monstro ville være muligt at gøre noget ved gamle skade i højre hånd, som jeg pådrog mig ved et alvorligt cykelstyrt for 2½ år siden, og som både min læge, og Hvidovre og Bispebjerg hospital har opgivet. Efter tre kvarters behandling havde jeg fuld førlighed og styrken i hele hånden tilbage – fantastisk! 🙂 🙂 :)Mine allerbedste anbefalinger af klinikken!read more
See All Reviews

Facebook

Brændgaard Fysioterapi
4.7
Based on 14 reviews
powered by Facebook
Charlotte Møller
Charlotte Møller
2021-07-02T07:35:21+0000
Meget behagelig og spændende oplevelse. Det hele giver mening og Annika er fantastisk dygtig og hun har tiden til dig🌸
Ayoe Arnkløv Jensen
Ayoe Arnkløv Jensen
2021-02-25T20:48:10+0000
jeg har været hos brændgaard fysioterapi idag og havde sikkert ikke lavet mit research ordentligt, men synes ikke det fremgår tydeligt nok at der bruges en teknik, der ikke er peer-reviewed og evidensbaseret. det virkede en smule underligt den teknik der blev anvendt og fik aldrig rigtig svar på om der var noget galt med min søn, der blev foreslået yderligere behandling. fik ikke af vide hvorfor og hvad han skal behandles for. min søn som jeg tog med til tjek er 4 uger gammel og han blev ked af det som han ikke har været før og var helt utrøstelig. synes godt nok den teknik der bruges virkede aparte. når man kalder sin klinik og sig selv for fysioterapi regner jeg med at man benytter sig af en form for fysioterapi og ikke alternativ og udokumenteret behandling.read more
Camille Andreasen
Camille Andreasen
2020-06-21T14:56:44+0000
Vildt syret og fedeste oplevelse🙌✨Har prøvet alm fys, det hjalp lidt. Men fik aldrig helt fat…Og havde stadig massive uregelmæssige smerter 7 mdr efter fald.Annika fik med P-DTR skabt forbindelse og forløst mit chok og slemme forstuvning.Allerede første gang!!!Det er for vildt endelig at kunne gå igen UDEN smerter👏Annika er meget behagelig og dejlig nørdet – så fik også forløst en masse fra kejsersnit.Meget varm anbefaling 🌟read more
Anne Rasmussen Schmidt
Anne Rasmussen Schmidt
2020-03-20T22:27:35+0000
Annika brænder for sit arbejde. Både mine børn og jeg har haft gavn af p- dtr. Personligt har jeg fået et bedre forløb efter kejsersnit – kan klart anbefales. Min lille baby sugede ikke ordentlig og blev god allerede efter første omgang. Annika tager sig god tid og er fleksibel mellem diverse bleskift og amning🙂read more
Pia Meisner
Pia Meisner
2019-12-17T08:53:28+0000
Annika er super dygtig og meget grundig. Hun er imødekommende omsorsfuld, og man man føler sig i trygge hænder, så snart man træder ind af døren. Kan klart anbefale Annika til andre.read more
Umm Zakariya
Umm Zakariya
2019-10-31T09:57:14+0000
Jeg vil helt klar anbefale Brændgaard Fysioterapi. Annika er meget dygtig og det er fascinerende hvordan man kan arbejde med nervesystemet. Gik derfra med mindre smerter og en følelse af at være lettere i kroppen.read more
Liva Tanzer Christiansen
Liva Tanzer Christiansen
2019-09-30T06:59:05+0000
Vi arbejdede egentlig ud fra to dårlige skuldre som jeg havde påtaget mig, men jeg er endt med så meget mere end to velfungerende skuldre. Efter et par gange hos Annika hvor mere eller mindre hele min krop er blevet tjekket igennem, føler jeg nu at min krop er langt mere flexibel – noget som er så vigtigt når du som jeg er elite kampsportsatlet. Jeg oplever ikke længere de store smerter i mine ellers meget udsatte skuldre, ligesom mine hofter er langt mere afslappet og medgørlig! Det er så befriende! Før jeg kom til Annika troede jeg at jeg da havde en meget velfungerende krop – men det viste sige at det kunne blive meget bedre! Selvom behandlingen sommetider kan være lidt svær at forholde sig til, så er jeg blevet overbevist! Det virker altså bare!read more
Mette Olivarius
Mette Olivarius
2019-09-15T09:25:31+0000
Jeg fik en rigtig god kompetent behandling hos Annika og kan varmt anbefale hende. Imponerende at opleve hvordan nervesystemet er skruet sammen så for at kurere smerten et sted kan det være nødvendigt at behandle en hel anden del af kroppen. Fed teknik!read more
David Dsenselovsky
David Dsenselovsky
2019-09-09T17:07:03+0000
Jeg kan klart anbefale Annika. Var hos hende med knæsmerter, der havde varet mere end en måned. Hun fandt ud af, at musklerne omkring knæet var overbelastet pga nogle gamle ar på knæet. Få dage efter første behandling kunne jeg gå på trapper uden smerter. Thumbs upread more
Sidsel Galatius
Sidsel Galatius
2019-07-09T18:41:07+0000
Det er fantastisk at opleve hvordan enkelte tryk kan få ens krop tilbage til dens styrke uden smerte. Annika er både nysgerrig og vidende og jeg følte mig i trygge hænder.P-DTR føles på en gang magisk og meget konkret da forskellen under behandling og efter mærkes tydeligt.read more
Linda Bendix
Linda Bendix
2019-06-12T09:01:16+0000
Efter første behandling havde jeg stor bedring i mine smerter. Efter anden gang er det total forandret og væk.Utrolig grundig og interassant gennemgang af min krop. Annika ser på den store sammenhæng. Virkelig fedt.read more
Maia Bjerregaard
Maia Bjerregaard
2019-05-27T09:29:28+0000
Jeg har været til første behandling hos Annika og prøve den fysioterapeutisk form af, som hun benytter. Det var meget interessant at opleve hvordan kroppen ”hænger” sammen og har givet stof til eftertanke. Annika er meget imødekommende og man føler sig meget tryg i hendes hænder.read more
Signe GH
Signe GH
2019-05-26T13:51:20+0000
Annika er en meget behagelig behandler, som giver sig god tid til at sætte sig ind i de problematikker, man kommer med og til behandlingen efterfølgende.read more
Lise-Lotte Hofverberg
Lise-Lotte Hofverberg
2019-05-16T12:27:14+0000
Har lige været til første behandling hos Annika og kommer helt sikkert igen. Faktisk er næste behandling booket 😉 Annikas tilgang til behandling af trauma som har sat sig i kroppen er helt fantastisk. Og så er det klart et ekstra plus, at Annika er imødekommende og behagelig at være sammen med. Jeg er overrasket over hvad jeg har glemt min krop har oplevet.read more
Next Reviews

en_USEnglish