Effective treatment of locked joints

Har din baby en låsning?

En låsning i nakke, ryg eller bækken kan betyde, at din baby har nedsat bevægelighed af hoved, ryg eller bækken. Du vil kunne se, at din baby har en favoritside at kigge til i vågen eller sovende tilstand, er C-form/bananform når han løftes eller ligger på puslebordet, har manglende lyst til at ligge på maven, har flat rear head m.m. En låsning føles ligesom et hold i nakken, hvorfor at din baby undgår bevægelser, der provokere smerten. På sigt kan det påvirke dit barns motorik og sanser, der ikke stimuleres naturligt. 

Kom af med låsninger

Jeg behandler din babys nervesytem, som under graviditeten og fødslen ofte kommer i ubalance. Specifikt behandles ubalancer/spændinger i mellem ryghvirvlerne, i nakken og bækkenet. Alle låsninger kan fjernes og baby kigger ofte spontant til ikke-favoritsiden i løbet af behandlingen. Ofte er 1-2 behandlinger nok.

I treat with the newest technique in physiotherapy i Danmark, som har eksisteret i over 20 år. Behandlingen består af blide tryk og en senerefleks udløst under foden eller på maven. Du kan forvente results quickly and get a en professional and effective treatment in calm surroundings

En behandling fra klinikken

En mor kom med sin baby, som ligger meget stille og kun kigger til venstre side. På sigt havde dette skabt et fladt baghoved pga. trykket. Jeg fjerner låsningerne i nakke, ryg og bækken, hvorefter at han bevæger sig mere spontant. Moren er overrasket, over at han er så aktiv, da han altid har ligget ret stille.

Jeg hjælper din baby af med låsninger – hurtigt og effektivt. 

How locks can occur

Låsninger kan opstå i forbindelse med graviditeten, fordi at pladsen inde i maven bliver mindre, jo større baby bliver. På grund af pladsmangel, kan babyen ende i en uhensigtsmæssig position. Det kan ske under fødslen, hvis han sidder fast i bækkenet eller bliver trukket ud under fødslen eller ved kejsersnit. 

How to see a lock

Du kan som forældre observere, at din baby har en favoritside at kigge til i vågen eller sovende tilstand, er C-formet (ligger buet som en banan) på puslebriksen eller når du løfter dem op. De kan også have manglende lyst til at ligge på maven eller favoritsude at dreje om på maven på.

How can a lock affect

En “låsning” i nakke, ryg eller bækken, forhindrer naturlig bevægelse. Det er smertefuldt for babyen, at bevæge sig til den modsatte side og de undgår det derfor. Det er ligesom når du har hold i nakken, hvor der er bevægelser du helst undgår. Jeg er imod, at “tvinge” deres hoved til den modsatte side af deres favoritside med f.eks. puder eller stofbleer, når de sover eller er vågne.

Låsninger kan være årsag til at muskulaturen f.eks. bliver stram i den ene side af nakken eller ryggen, når der er en favoritside eller de er C-formet. Det kan også påvirke babyens motor development, hvis det altid drejer den samme vej rundt på maven. 

Når babyen har en favoritside at kigge til, vil den gentagende belastning på kraniet, gøre huden rød pga. trykket og på sigt kan kraniet blive fladt. Du kan læse mere om flodt baghoved here.

en_USEnglish