Help for migraines and headaches

Migræne

Hos Brændgaard Fysioterapi har vi gode erfaringer med at lette eller helt fjerne migræne. Sammen finder vi årsagen til din migræne og du vil kunne forvente bedring allerede efter 1-2 behandlinger.

Book an appointment so we can help you.

 

Anbefaling fra Facebook
“Jeg har haft migræne siden jeg var barn og Annika har med sin ekspertise hjulpet mig af med migrænen. Kan varmt anbefale Annika. Jeg havde et uforløst traume, som resulterede i kraftig halvsidig migræne flere dage om måneden. Med P-DTR som er en mild og rolig behandling af nervesystemet, fik Annika hjulpet mig af med migrænen”
Pernille, Frisør

Preparations for the first treatment

Før 1. Behandling, er det vigtigt at du har overvejet, hvad der provokerer din migræne, samt hvad der gør den værre og bedre. 

Det er vigtigt at finde årsagerne til hvorfor du får migræneanfald og behandle disse. Det er kan være en kompleks sag, at behandle migræne, men jeg har hjulpet flere med at lette eller helt fjerne migrænen.

Why is my brain getting overloaded?

Vores hjerner skal hver dag forholde sig til og reagere på mange forskellige indtryk. Nogle kan være farlige som f.eks. i trafikken og andre er mere uskyldige som at vi er sultne eller trænger til et kram. Nogle at de stimuli vi bliver udsat for, kan blive for meget for kroppen og den kan reagere på mange forskellige måder. Det kan f.eks. være smerte for at forhindre, at vi laver en bevægelse eller med migræne, hvis hjernen bliver voldsomt overstimuleret. Ved migræne vil du typisk tage det roligt og så skal hjernen ikke forhold sig til så mange stimuli.
Why our brain gets overloaded is as individual as it can possibly be. You have lived your life and exposed your nervous system to something while others have experienced other things. The good thing is that with P-DTR we can examine and treat the causes in your nervous system that gives you a migraine.

So start a course of treatment and let us help you get rid of your migraine.