Effektiv behandling af låsninger

Vi behandler med de nyeste fysioterapeutiske teknikker, så din baby kommer af med sine låsninger og frit kan bevæge hovedet, arme og ben. Du kan forvente resultater hurtigt og får en professionel og effektiv behandling i rolige omgivelser.

Fra klinikken

En baby kommer i klinikken og lå meget stille. Efter at have behandlet receptorer i nakke, ryg og bækken og derved fjernet låsninger, begyndte babyen spontant at bevæge sig mere.

Et typsik eksempel

Vi undersøger baby for låsninger i nakke, ryg og bækken. Vores erfaring, er at låsninger forhindre fri bevægelse for din baby, som du kan se som en favoritside, C-form, manglende lyst til at ligge på maven m.m. Alle låsninger kan løsnes og baby kigger ofte spontant til ikke favoritsiden i løbet af en behandling. 

Det vurderes altid relevant, at få undersøgt din baby, hvis du er i tvivl om der er en problematik. 

 

Hvordan kan låsninger opstå

Låsninger kan opstå i forbindelse med graviditeten, fordi at pladsen inde i maven bliver mindre, jo større baby bliver og han derfor må ligge på den måde, hvor der er plads. Det kan ske under fødslen, hvis han sidder fast i bækkenet eller bliver trukket ud under fødslen eller ved kejsersnit.

Hvordan ser man en låsning

Du kan som forældre observere, at din baby har en favoritside at kigge til, er C-formet (ligger buet som en banan) på puslebriksen eller når du løfter dem op eller har en favoritside, når de drejer om på maven.

Hvordan kan en låsning påvirke

En “låsning” i nakke, ryg eller bækken, forhindrer naturlig bevægelse. Det er smertefuldt for babyen, at bevæge sig til den modsatte side og de undgår det derfor. Det er ligesom når du har hold i nakken.
Låsninger kan være årsag til at muskulaturen bliver stram eller at barnet bliver motorisk understimuleret, hvis det f.eks. altid drejer rundt den samme vej fra mave og til ryg.

Når babyen har en favoritside at kigge til, vil den gentagende belastning på kraniet, gøre huden rød pga. trykket og på sigt kan kraniet blive fladt. Er babyen C-formet eller har en favoritside at dreje om på maven på, så risikere de at blive stærkere i den ene side af kroppen og dette kan påvirke deres motorik.

da_DKDansk
en_USEnglish da_DKDansk