Hjælp til migræne

Hos Brændgaard Fysioterapi har vi gode erfaringer med at lette eller helt fjerne migræne. Sammen finder vi årsagen til din migræne og du vil kunne forvente bedring allerede efter 1-2 behandlinger.

Book en tid, så vi kan hjælpe dig.

 

Anbefaling fra Facebook
“Jeg har haft migræne siden jeg var barn og Annika har med sin ekspertise hjulpet mig af med migrænen. Kan varmt anbefale Annika. Jeg havde et uforløst traume, som resulterede i kraftig halvsidig migræne flere dage om måneden. Med P-DTR som er en mild og rolig behandling af nervesystemet, fik Annika hjulpet mig af med migrænen”
Pernille, Frisør

Før første behandling

Før 1. Behandling, er det vigtigt at du har overvejet, hvad der provokerer din migræne, samt hvad der gør den værre og bedre. 

Det er vigtigt at finde årsagerne til hvorfor du får migræneanfald og behandle disse. Det er kan være en kompleks sag, at behandle migræne, men jeg har hjulpet flere med at lette eller helt fjerne migrænen.

Hvorfor bliver min hjerne overbelastet?

Vores hjerner skal hver dag forholde sig til og reagere på mange forskellige indtryk. Nogle kan være farlige som f.eks. i trafikken og andre er mere uskyldige som at vi er sultne eller trænger til et kram. Nogle at de stimuli vi bliver udsat for, kan blive for meget for kroppen og den kan reagere på mange forskellige måder. Det kan f.eks. være smerte for at forhindre, at vi laver en bevægelse eller med migræne, hvis hjernen bliver voldsomt overstimuleret. Ved migræne vil du typisk tage det roligt og så skal hjernen ikke forhold sig til så mange stimuli.
Hvorfor vores hjerne bliver overbelastet er så individuelt som det overhoved kan være, for du har levet dit liv og udsat dit nervesystem for noget, mens andre har oplevet andre ting. Det gode er, at med P-DTR kan vi undersøge og behandle årsagerne i dit nervesystem til at du har migræne.

Så start et behandlingsforløb og lad os hjælpe dig af med din migræne.