Kunderne synes

Google

Sam Sal
Sam Sal
08:45 15 Nov 22
Jeg havde problemer med lænden, grundet noget forkert løft. Da jeg tog til Annika, troede jeg, at jeg skulle igennem flere behandlinger, før smerten i lænden forsvandt. Efter første behandling var jeg i topform igen. Annika er meget professionel og et utroligt rart menneske. Kæmpe anbefaling herfra!læs mere
Mia Fabricius
Mia Fabricius
07:22 28 Oct 22
Super dygtig og imødekommende. Jeg kom grundet knæsmerter som allerede efter første gang er helt forduftet. Jeg kan klart anbefale!læs mere
Anne Laerke Obbekjaer
Anne Laerke Obbekjaer
19:51 10 Sep 22
Jeg kom med min lille søn, som havde begyndende fladt baghoved.Jeg har været yderst tilfreds med både den behandling og guidning, som vi har modtaget og Annika er super sød og professionel. En klar anbefaling her fra!læs mere
Mathilde Zaavi
Mathilde Zaavi
17:49 05 Apr 22
God service og effektiv behandling der virker.
Cecilie
Cecilie
18:47 22 Mar 22
Efter akut smerte i ryggen opsøgte jeg Annika, der i trygge og rolige omgivelser behandlede mig. Efter første behandling mærkede jeg en markant ændring, og efter anden behandling var mine smerter helt væk.Annika er super dygtig og virkelig omsorgsfuld. Hun får mine varmeste anbefalinger😍læs mere
Vuong Pham
Vuong Pham
01:17 22 Oct 21
Annika har behandlet min mors rygproblemer, og resultaterne har været imponerende, især med så kort en tidshorisont.
Mia Juel Pedersen
Mia Juel Pedersen
12:42 29 Sep 21
Dejlig tryg atmosfære – jeg har nydt godt af mine behandlinger som har lindret mig. Det har både hjulpet mig fysisk og psykisk at gå hos Annika.læs mere
Charlotte Møller
Charlotte Møller
11:06 05 Jul 21
Har været hos Annika 3 gange pga hold i ryggen mm1 gang kom jeg lidt skeptisk hjem, tænkte hmmmm det var mystisk. 2 gang gav det hele MEGET mere mening, og 3 gang kom jeg egentlig og var helt okay og så kom der nye spændende ting frem. Kommer helt sikkert her igen, uden tvivl. Hun er sød og virkelig behagelig. Man føler sig tryg. Hun har fuldstændig styr på kroppen, ret vild positiv oplevelse….. PRØV! 💚læs mere
Ina
Ina
16:18 28 Apr 21
Jeg fik en stor fødselsskade sidste sommer og har de sidste 9 måneder gået til diverse behandlinger/besøg hos læger og fysioterapeuter – både gennem hospitalet og i privat regi, uden nogen betydelig fremgang. Efter et besøg hos Annika fik hun alle mine smerter og spændinger til at forsvinde. Det er simpelthen det bedste jeg har gjort i hele mit efterfødselsforløb. Kæmpe anbefaling herfra.læs mere
Samira Tayibi
Samira Tayibi
16:56 23 Apr 21
Bedste oplevelse i lang tid da kiropraktor fys læger osv. har opgivet. Har haft smerter i nakke/ryg/bryst i 4 år og ligger med varmepude/is dagligt.Bestilte 1 time og hun fandt hvor skaden er opstået og arbejdende med nervesystemet. Spændingerne er lidt aftaget og har ikke haft brug for varmepude/is. Glæder mig til næste beh.Tak🙏🏼læs mere
Signe Odgaard Hansen
Signe Odgaard Hansen
10:57 02 Mar 21
Jeg anbefaler Annika af hele mit hjerte. Er super kompetent, dygtig og meget omsorgsfuld.
Christian Aunsborg
Christian Aunsborg
15:07 24 Aug 20
Skulle møde på nyt arbejde mandag – onsdagen inden fik jeg et slemt hold i ryggen. Så jeg fandt den første, den bedste fysioterapeut i nærheden. Det var Brændgaard. Efter et kvarters snak og en halv times behandling var mine smerter – pist væk!Det er nu et halvt år siden, og smerterne er ikke kommet igen 🙂 :)Efter den succes spurgte jeg, om det monstro ville være muligt at gøre noget ved gamle skade i højre hånd, som jeg pådrog mig ved et alvorligt cykelstyrt for 2½ år siden, og som både min læge, og Hvidovre og Bispebjerg hospital har opgivet. Efter tre kvarters behandling havde jeg fuld førlighed og styrken i hele hånden tilbage – fantastisk! 🙂 🙂 :)Mine allerbedste anbefalinger af klinikken!læs mere
Denise Rasmussen
Denise Rasmussen
16:21 06 Jan 20
Da jeg ikke kunne gå på grund af hold i ryggen og nærmere lignede Quasimodo, fremfor en ung kvinde i starten af 30’erne, opsøgte jeg Brændgaard Fysioterapi. Ved første besøg var jeg imponeret over den gode og varme modtagelse, og jeg mærkede den markante forandring allerede efter første gang. Jeg kunne bevæge mig frit uden de store gener, og de efterfølgende behandlinger blev fulgt professionelt op, så jeg blev frisk, og jeg kan nu træne uden at være bange for smerter. Jeg var imponeret over at der ingen smerter eller “knæk” var forbundet med behandlingen, og jeg skulle kun komme 4 gange i alt. Jeg giver Annika de 5 stjerner for hendes metode (som var noget andet, end det jeg ellers har prøvet) samt hendes professionelle tilgang til mig som patient.-Deniselæs mere
Næste anmeldelse

Facebook

Brændgaard Fysioterapi
4.8
Based on 16 reviews
drevet af Facebook
Pernille Beltoft
Pernille Beltoft
2022-05-20T12:33:23+0000
Jeg har haft migræne siden jeg var barn og Annika har med sin ekspertise hjulpet mig af med migrænen. Kan varmt anbefale Annika. Jeg havde et uforløst traume, som resulterede i kraftig halvsidig migræne flere dage om måneden. Med P-DTR som er en mild og rolig behandling af nervesystemet ,fik Annika hjulpet mig af med migrænen. Kan varmt anbefales og er så taknemmelig.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️læs mere
Jeanine Rubæk Bærensen
Jeanine Rubæk Bærensen
2022-01-28T22:42:03+0000
Jeg har været hos Annica af to omgange nu og hun er fantastisk og kan sit kram. Har døjet med en hælspore rigtig rigtig længe og endelig har den sluppet min krop på ‘mirakuløs’ vis. Jeg vil til enhver tid anbefale Brændgaard Fysioterapi – prøv en anderledes form for behandling af dit nervesystem♥️. Jeg er såå taknemmelig for at en af mine kunder anbefaler hende! 🙏🏻læs mere
Charlotte Møller
Charlotte Møller
2021-07-02T07:35:21+0000
Meget behagelig og spændende oplevelse. Det hele giver mening og Annika er fantastisk dygtig og hun har tiden til dig🌸
Ayoe Arnkløv Jensen
Ayoe Arnkløv Jensen
2021-02-25T20:48:10+0000
jeg har været hos brændgaard fysioterapi idag og havde sikkert ikke lavet mit research ordentligt, men synes ikke det fremgår tydeligt nok at der bruges en teknik, der ikke er peer-reviewed og evidensbaseret. det virkede en smule underligt den teknik der blev anvendt og fik aldrig rigtig svar på om der var noget galt med min søn, der blev foreslået yderligere behandling. fik ikke af vide hvorfor og hvad han skal behandles for. min søn som jeg tog med til tjek er 4 uger gammel og han blev ked af det som han ikke har været før og var helt utrøstelig. synes godt nok den teknik der bruges virkede aparte. når man kalder sin klinik og sig selv for fysioterapi regner jeg med at man benytter sig af en form for fysioterapi og ikke alternativ og udokumenteret behandling.læs mere
Camille Andreasen
Camille Andreasen
2020-06-21T14:56:44+0000
Vildt syret og fedeste oplevelse🙌✨Har prøvet alm fys, det hjalp lidt. Men fik aldrig helt fat…Og havde stadig massive uregelmæssige smerter 7 mdr efter fald.Annika fik med P-DTR skabt forbindelse og forløst mit chok og slemme forstuvning.Allerede første gang!!!Det er for vildt endelig at kunne gå igen UDEN smerter👏Annika er meget behagelig og dejlig nørdet – så fik også forløst en masse fra kejsersnit.Meget varm anbefaling 🌟læs mere
Anne Rasmussen Schmidt
Anne Rasmussen Schmidt
2020-03-20T22:27:35+0000
Annika brænder for sit arbejde. Både mine børn og jeg har haft gavn af p- dtr. Personligt har jeg fået et bedre forløb efter kejsersnit – kan klart anbefales. Min lille baby sugede ikke ordentlig og blev god allerede efter første omgang. Annika tager sig god tid og er fleksibel mellem diverse bleskift og amning🙂læs mere
Pia Meisner
Pia Meisner
2019-12-17T08:53:28+0000
Annika er super dygtig og meget grundig. Hun er imødekommende omsorsfuld, og man man føler sig i trygge hænder, så snart man træder ind af døren. Kan klart anbefale Annika til andre.læs mere
Umm Zakariya
Umm Zakariya
2019-10-31T09:57:14+0000
Jeg vil helt klar anbefale Brændgaard Fysioterapi. Annika er meget dygtig og det er fascinerende hvordan man kan arbejde med nervesystemet. Gik derfra med mindre smerter og en følelse af at være lettere i kroppen.læs mere
Liva Tanzer Christiansen
Liva Tanzer Christiansen
2019-09-30T06:59:05+0000
Vi arbejdede egentlig ud fra to dårlige skuldre som jeg havde påtaget mig, men jeg er endt med så meget mere end to velfungerende skuldre. Efter et par gange hos Annika hvor mere eller mindre hele min krop er blevet tjekket igennem, føler jeg nu at min krop er langt mere flexibel – noget som er så vigtigt når du som jeg er elite kampsportsatlet. Jeg oplever ikke længere de store smerter i mine ellers meget udsatte skuldre, ligesom mine hofter er langt mere afslappet og medgørlig! Det er så befriende! Før jeg kom til Annika troede jeg at jeg da havde en meget velfungerende krop – men det viste sige at det kunne blive meget bedre! Selvom behandlingen sommetider kan være lidt svær at forholde sig til, så er jeg blevet overbevist! Det virker altså bare!læs mere
Mette Olivarius
Mette Olivarius
2019-09-15T09:25:31+0000
Jeg fik en rigtig god kompetent behandling hos Annika og kan varmt anbefale hende. Imponerende at opleve hvordan nervesystemet er skruet sammen så for at kurere smerten et sted kan det være nødvendigt at behandle en hel anden del af kroppen. Fed teknik!læs mere
David Bach
David Bach
2019-09-09T17:07:03+0000
Jeg kan klart anbefale Annika. Var hos hende med knæsmerter, der havde varet mere end en måned. Hun fandt ud af, at musklerne omkring knæet var overbelastet pga nogle gamle ar på knæet. Få dage efter første behandling kunne jeg gå på trapper uden smerter. Thumbs uplæs mere
Sidsel Galatius
Sidsel Galatius
2019-07-09T18:41:07+0000
Det er fantastisk at opleve hvordan enkelte tryk kan få ens krop tilbage til dens styrke uden smerte. Annika er både nysgerrig og vidende og jeg følte mig i trygge hænder.P-DTR føles på en gang magisk og meget konkret da forskellen under behandling og efter mærkes tydeligt.læs mere
Linda Bendix
Linda Bendix
2019-06-12T09:01:16+0000
Efter første behandling havde jeg stor bedring i mine smerter. Efter anden gang er det total forandret og væk.Utrolig grundig og interassant gennemgang af min krop. Annika ser på den store sammenhæng. Virkelig fedt.læs mere
Maia Bjerregaard
Maia Bjerregaard
2019-05-27T09:29:28+0000
Jeg har været til første behandling hos Annika og prøve den fysioterapeutisk form af, som hun benytter. Det var meget interessant at opleve hvordan kroppen ”hænger” sammen og har givet stof til eftertanke. Annika er meget imødekommende og man føler sig meget tryg i hendes hænder.læs mere
Signe GH
Signe GH
2019-05-26T13:51:20+0000
Annika er en meget behagelig behandler, som giver sig god tid til at sætte sig ind i de problematikker, man kommer med og til behandlingen efterfølgende.læs mere
Lise-Lotte Hofverberg
Lise-Lotte Hofverberg
2019-05-16T12:27:14+0000
Har lige været til første behandling hos Annika og kommer helt sikkert igen. Faktisk er næste behandling booket 😉 Annikas tilgang til behandling af trauma som har sat sig i kroppen er helt fantastisk. Og så er det klart et ekstra plus, at Annika er imødekommende og behagelig at være sammen med. Jeg er overrasket over hvad jeg har glemt min krop har oplevet.læs mere
Næste anmeldelser

50% rabat - Første behandling

Krisen kradser og det har vi respekt for hos Brændgaard Fysioterapi. Derfor giver vi 50% rabat på 1. behandling, så du stadig har råd til at få det bedre… 

Vi glæder os til at hjælpe dig.
 

Tilbuddet gælder 1. behandling for nye klienter hos Brændgaard Fysioterapi og kan ikke kombineres med klippekort.