Kunderne synes

Facebook

Brændgaard Fysioterapi
5.0
Based on 6 reviews
drevet af Facebook
Camille Andreasen
Camille Andreasen
2020-06-21T14:56:44+0000
Vildt syret og fedeste oplevelse🙌✨Har prøvet alm fys, det hjalp lidt. Men fik aldrig helt fat…Og havde stadig massive uregelmæssige smerter 7 mdr efter fald.Annika fik med P-DTR skabt forbindelse og forløst mit chok og slemme forstuvning.Allerede første gang!!!Det er for vildt endelig at kunne gå igen UDEN smerter👏Annika er meget behagelig og dejlig nørdet – så fik også forløst en masse fra kejsersnit.Meget varm anbefaling 🌟læs mere
Anne Rasmussen Schmidt
Anne Rasmussen Schmidt
2020-03-20T22:27:35+0000
Annika brænder for sit arbejde. Både mine børn og jeg har haft gavn af p- dtr. Personligt har jeg fået et bedre forløb efter kejsersnit – kan klart anbefales. Min lille baby sugede ikke ordentlig og blev god allerede efter første omgang. Annika tager sig god tid og er fleksibel mellem diverse bleskift og amning🙂læs mere
Pia Meisner
Pia Meisner
2019-12-17T08:53:28+0000
Annika er super dygtig og meget grundig. Hun er imødekommende omsorsfuld, og man man føler sig i trygge hænder, så snart man træder ind af døren. Kan klart anbefale Annika til andre.læs mere
Umm Zakariya
Umm Zakariya
2019-10-31T09:57:14+0000
Jeg vil helt klar anbefale Brændgaard Fysioterapi. Annika er meget dygtig og det er fascinerende hvordan man kan arbejde med nervesystemet. Gik derfra med mindre smerter og en følelse af at være lettere i kroppen.læs mere
Liva Tanzer Christiansen
Liva Tanzer Christiansen
2019-09-30T06:59:05+0000
Vi arbejdede egentlig ud fra to dårlige skuldre som jeg havde påtaget mig, men jeg er endt med så meget mere end to velfungerende skuldre. Efter et par gange hos Annika hvor mere eller mindre hele min krop er blevet tjekket igennem, føler jeg nu at min krop er langt mere flexibel – noget som er så vigtigt når du som jeg er elite kampsportsatlet. Jeg oplever ikke længere de store smerter i mine ellers meget udsatte skuldre, ligesom mine hofter er langt mere afslappet og medgørlig! Det er så befriende! Før jeg kom til Annika troede jeg at jeg da havde en meget velfungerende krop – men det viste sige at det kunne blive meget bedre! Selvom behandlingen sommetider kan være lidt svær at forholde sig til, så er jeg blevet overbevist! Det virker altså bare!læs mere
Mette Olivarius
Mette Olivarius
2019-09-15T09:25:31+0000
Jeg fik en rigtig god kompetent behandling hos Annika og kan varmt anbefale hende. Imponerende at opleve hvordan nervesystemet er skruet sammen så for at kurere smerten et sted kan det være nødvendigt at behandle en hel anden del af kroppen. Fed teknik!læs mere
David Dsenselovsky
David Dsenselovsky
2019-09-09T17:07:03+0000
Jeg kan klart anbefale Annika. Var hos hende med knæsmerter, der havde varet mere end en måned. Hun fandt ud af, at musklerne omkring knæet var overbelastet pga nogle gamle ar på knæet. Få dage efter første behandling kunne jeg gå på trapper uden smerter. Thumbs uplæs mere
Sidsel Galatius
Sidsel Galatius
2019-07-09T18:41:07+0000
Det er fantastisk at opleve hvordan enkelte tryk kan få ens krop tilbage til dens styrke uden smerte. Annika er både nysgerrig og vidende og jeg følte mig i trygge hænder.P-DTR føles på en gang magisk og meget konkret da forskellen under behandling og efter mærkes tydeligt.læs mere
Linda Bendix
Linda Bendix
2019-06-12T09:01:16+0000
Efter første behandling havde jeg stor bedring i mine smerter. Efter anden gang er det total forandret og væk.Utrolig grundig og interassant gennemgang af min krop. Annika ser på den store sammenhæng. Virkelig fedt.læs mere
Maia Bjerregaard
Maia Bjerregaard
2019-05-27T09:29:28+0000
Jeg har været til første behandling hos Annika og prøve den fysioterapeutisk form af, som hun benytter. Det var meget interessant at opleve hvordan kroppen ”hænger” sammen og har givet stof til eftertanke. Annika er meget imødekommende og man føler sig meget tryg i hendes hænder.læs mere
Signe GH
Signe GH
2019-05-26T13:51:20+0000
Annika er en meget behagelig behandler, som giver sig god tid til at sætte sig ind i de problematikker, man kommer med og til behandlingen efterfølgende.læs mere
Lise-Lotte Hofverberg
Lise-Lotte Hofverberg
2019-05-16T12:27:14+0000
Har lige været til første behandling hos Annika og kommer helt sikkert igen. Faktisk er næste behandling booket 😉 Annikas tilgang til behandling af trauma som har sat sig i kroppen er helt fantastisk. Og så er det klart et ekstra plus, at Annika er imødekommende og behagelig at være sammen med. Jeg er overrasket over hvad jeg har glemt min krop har oplevet.læs mere
Næste anmeldelser

Google

Brændgaard Fysioterapi
4.9
Based on 16 reviews
powered by Google
Lisbeth Vedel
Lisbeth Vedel
11:15 03 Jul 20
Er normalt ikke så opsøgende indenfor behandlinger af nogen art men er super glad for at prøve dette og at jeg også er så tilpas og tilfreds med det. Har været ved Annika Brændgaard på grund af skulder og knæ issues. Er helt overbevist om at behandlingen gavner/virker. Skulderen har det fint igen. Knæene går det bedre med. Med et “klippekort” køb, er jeg på vej …læs mere
Camille Andreasen
Camille Andreasen
15:01 21 Jun 20
Vildt syret og fedeste oplevelse🙌✨Har prøvet alm fys, det hjalp lidt. Men fik aldrig helt fat…Og havde stadig massive uregelmæssige smerter 7 mdr efter fald.Annika fik med P-DTR skabt forbindelse og forløst mit chok og slemme forstuvning.Allerede første gang!!!Det er for vildt endelig at kunne gå igen UDEN smerter👏Annika er meget behagelig og dejlig nørdet i sin viden om traumer og nervesystemet- så fik også forløst en masse fra kejsersnit, som jeg også gik med✨Meget varm anbefaling 🌟læs mere
Shabnam Motahari
Shabnam Motahari
10:58 18 Jun 20
Annika kan trylle! Kunne opleve en forskel med det samme. Hun tager sig tid og er opsat på at gøre det hun kan for at løse de problemer du kommer med.Det er en anderledes oplevelse og kan virke lidt skørt, men det giver rigtig god mening og det virker ! 🙂læs mere
Isabella Green
Isabella Green
17:52 18 Feb 20
Jeg døjer med skoliose og efter jeg startede hos Brændgaard er jeg blevet mere opmærksom på min holdning og kan rent faktisk trække skuldrene mere tilbage, således at min holdning bliver korrigeret. Mine muskler føles generelt mere afslappede efter begyndt behandling og min nattesøvn er blevet bedre eftersom, at jeg bedre kan falde til ro både i muskler og sind.læs mere
Pia Meisner
Pia Meisner
10:30 18 Feb 20
Annika er super dygtig og meget grundig.Hun er imødekommende omsorgsfuld , og man føler sig i trygge hænder, så snart man træder ind af døren. Kan klart anbefale Annika til andre.læs mere
Marianne Bie
Marianne Bie
11:52 28 Jan 20
Jeg googlede mig frem til Brændgaard Fysioterapi efter at have været meget smerteplaget med hold i ryggen. Efter hver behandling har jeg været mærkbart lindret og jeg kan varmt anbefale Annika. Det virker simpelthen!læs mere
Denise Rasmussen
Denise Rasmussen
16:21 06 Jan 20
Da jeg ikke kunne gå på grund af hold i ryggen og nærmere lignede Quasimodo, fremfor en ung kvinde i starten af 30’erne, opsøgte jeg Brændgaard Fysioterapi. Ved første besøg var jeg imponeret over den gode og varme modtagelse, og jeg mærkede den markante forandring allerede efter første gang. Jeg kunne bevæge mig frit uden de store gener, og de efterfølgende behandlinger blev fulgt professionelt op, så jeg blev frisk, og jeg kan nu træne uden at være bange for smerter. Jeg var imponeret over at der ingen smerter eller “knæk” var forbundet med behandlingen, og jeg skulle kun komme 4 gange i alt. Jeg giver Annika de 5 stjerner for hendes metode (som var noget andet, end det jeg ellers har prøvet) samt hendes professionelle tilgang til mig som patient. -Deniselæs mere
Liva Tanzer
Liva Tanzer
15:49 30 Sep 19
Vi arbejdede egentlig ud fra to dårlige skuldre som jeg havde påtaget mig, men jeg er endt med så meget mere end to velfungerende skuldre. Efter et par gange hos Annika hvor mere eller mindre hele min krop er blevet tjekket igennem, føler jeg nu at min krop er langt mere flexibel – noget som er så vigtigt når du som jeg er elite kampsportsatlet. Jeg oplever ikke længere de store smerter i mine ellers meget udsatte skuldre, ligesom mine hofter er langt mere afslappet og medgørlig! Det er så befriende! Før jeg kom til Annika troede jeg at jeg da havde en meget velfungerende krop – men det viste sige at det kunne blive meget bedre! Selvom behandlingen sommetider kan være lidt svær at forholde til, så er jeg blevet overbevist! Det virker altså bare!læs mere
Se alle anmeldelser

 

da_DKDansk
en_USEnglish da_DKDansk