Effektiv behandling af løbeskader

Jeg behandler med de nyeste fysioterapeutiske teknikker. Du kan forvente resultater hurtigt og får en professionel og effektiv behandling i rolige omgivelser.

Fra klinikken

En løber kom med en skade i hoften, som gav smerter ved længere distancer. Jeg behandlede hende og nu løber hun let 10 km, som var hendes mål.

En typisk behandling

Jeg undersøger din muskelstyrke i forhold til den problematik du kommer med. Jeg behandler dig, så du bliver stærk i de svage muskler og kroppen derfor ikke skal kompensere.
Formålet med behandlingen er at afklare præcis din problematik og hjælpe dig med at komme videre, så du kan nå dine mål.

Oplever du smerter i forbindelse med dit løb? Vil du kunne løbe 5 km, et marathon eller et ultraløb uden smerter?

Jeg kan hjælpe dig, hvis du

  • Har smerter i ankel, knæ eller hofte
  • Har overbelastningsskader
  • Vil forebygge skader

Skadesrisiko

Løb er en stor belastning af kroppen, pga. de mange gentagende bevægelser. Hvis der er en ubalance i muskulaturen, vil den blive påvirket mange gange på en løbetur. Hver muskel har en primær funktion, f.eks. lårmusklen strækker knæet ud, ved hælisæt som primær funktion og er sekundær i at lave hoftebøjning, når du svinger benet fremad, sammen med hoftebøjeren. Er der muskler der ikke arbejder optimalt, vil støttemusklerne kunne gå ind og hjælpe til eller helt tage over. De bliver nemmere overbelastet og på sigt vil du kunne få skader og smerte i kroppen – også steder, du ikke umiddelbart vil tro har relation til løbet.

da_DKDansk
en_USEnglish da_DKDansk