Behandling

Vi behandler med de nyeste fysioterapeutiske teknikker i Danmark. Du får en professionel og effektiv behandling i rolige omgivelser, hvor vi lytter til dig og din historie. Du kan forvente resultater hurtigt, da de fleste oplever effekt inden for 2-3 behandlinger.

Vi behandler alle problematikker som du normalt vil gå til osteopat, kiropraktor eller en anden fysioterapeut med. De bagvedliggende årsager til problematikken behandles og ikke kun symptomområdet. 

Her kan du læse mere om følgende emner:

Behandlingen tager udgangspunkt i dit nervesystem og det liv du har levet. 

Et eksempel fra klinikken

Vi havde en klient med tennisalbue, som havde svært ved at spille bordtennis og udføre tunge løft i sit arbejde. Han havde som 5 årig brækket sin tommelfinger. Da ubalancerne i nervesystemet relateret til tommelfingeren blev behandlet, kunne han med det samme mærke en smertelindring i sin arm. 

Din problematik

Den problematik du har nu, kan hænge sammen med smerter for mange år siden, uden at du er bevidst om det. Det kan være din hjerne der kompensere for en ubalance i nervesystemet, ved at ændre på musklernes aktivering. Dette kan give dig smerter eller bevægerestriktioner nu eller på sigt.  Vi behandler årsagen til ubalancerne i kroppen, så du kan bruge din krop til det du vil – uden smerter.