Effektiv behandling af graviditetsrelaterede smerter

Mange gravide oplever graviditetsrelaterede smerter, der kan variere i intensitet og placering. Nogen oplever smerter i lænd, ryg eller bækken, når maven vokser eller i starten af graviditeten.

Google anmeldelse
Min kone har været til behandling hos Annika 2 gange, og har været helt imponeret af hendes graviditetsbehandling. Min kone havde det svært med at gå og havde lændesmerter, og nu har hun det meget bedre og er mere aktiv i hendes hverdag, nu hvor hun er inde i sin 34. graviditetsuge.

Der er ingen knæk eller vrid forbundet med behandlingen og du vil typisk kunne mærke effekt efter få behandlinger. Det er vigtigt i forbindelse med behandlingen, at du kan ligge som minimum kortvarigt på ryggen på en briks.

Vi fjerner årsagen til dine graviditetsrelaterede smerter – hurtigt og effektivt

Hvad er graviditetsbetingede bækkensmerter?

Graviditetsbetingede bækkensmerter – kendt som bækkenløsning, er lidt en skraldespandsdiagnose. Alle prøver noget forskelligt og har forskellige overbevisninger, men der er ingen medicinsk afklaring af årsagen.

Mange gravide oplever graviditetsrelaterede smerter, der kan variere i intensitet og placering. Du kan have smerter mange steder i kroppen og de kan flytte sig rundt i løbet af graviditeten. Det er ofte bækkensmerter, i form af smerter fra skambenet (symfysen) eller bagpå ved halebenet (SI-leddene). Det kan også være fra lænden, ryggen eller mavemusklerne. I takt med at maven vokser fremad, bliver svajet i lænden større og det påvirker strukturerne i ryg og bækken. Når baby vokser, kan den trykke på iskiassnerven, der giver Iskiassmerter lokalt i balden eller udstråling til benet. Derfor har “gravid” og “bækkensmerter” tit sammenhæng og mange oplever desværre bækkensmerter under graviditeten.

Vi kan effektivt gøre noget ved dine smerter i din graviditet.

Dig og dit nervesystem

Kort fortalt om dit nervesystem, så modtager din hjerne information fra nerveenderne (receptorerne) overalt i kroppen. På baggrund af disse signaler og tidligere erfaring, sender den signal til muskulaturen om et passende respons. Er der fejl i signalerne fra receptorerne, vil den også lave fejlsignaler i outputtet fra hjernen. Det betyder, at muskulaturen kan være slukket, reagere normalt eller være tændt hele tiden. Forestil dig en lampe, hvor pæren kan være sprunget, kan tændes og slukkes på stikkontakten eller er tændt hele tiden.

Hvorfor har jeg ondt

Vi mener, at du har haft en problematik i forvejen. Det kan være, at du har haft smerter i forbindelse med en idræt eller når du arbejdet, men ikke kæder disse smerter sammen med dine nuværende smerter. Det kan også være årsagen til at det er svært at finde en sammenhæng mellem smerter og graviditet. Alle kvinder har oplevet forskellige skader og skavanker før deres graviditet og vil helt naturligt reagere forskelligt på en graviditet og evt. smerter forbundet med graviditeten. Derfor er det vigtigt, at du læser Før første behandling, når du bestiller en tid. 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Annika Brændgaard og har været fysioterapeut i over 11 år. Jeg har selv to børn og døjet rigtig meget med smerter fra mit bækken under graviditeterne. Jeg ved hvor invaliderende og irriterende det kan være, at have smerter, når man nu bare gerne vil have en krop der virker. Det kan jeg hjælpe dig med!

Jeg bruger den nyeste teknik inden for fysioterapi i Danmark, som har eksisteret i over 20 år. Behandlingen består af blide tryk og en dyb senerefleks udløst f.eks. under knæet. Du kan forvente resultater hurtigt og får en en professionel og effektiv behandling i rolige omgivelser. Hos Brændgaard Fysioterapi behandler jeg årsagen til dine graviditetsrelaterede smerter. Du vil kunne mærke forskel efter første behandling. Der er ingen knæk eller vrid i behandlingen, men fokus på at få stærke muskler omkring de påvirkede led.

da_DKDansk