BabyCheck

Baby behandling

BabyCheck er en integreret del af behandlingen.

Vi behandler med de nyeste fysioterapeutiske teknikker, Du kan forvente resultater hurtigt og får en professionel og effektiv behandling i rolige omgivelser.

Et BabyCheck er til dig, der gerne vil have et professionelt og grundigt tjek om din baby har en fysisk problematik. Det kan være, at du har en fornemmelse for, hvad problemet er eller du har måske observeret, at der er en favoritsidefladt baghovedproblemer med fordøjelsenkolik m.m.

Dette undersøges

Vi undersøger og behandler ubalancer i meridianbanerne, som kan opleves, ved at din baby har problemer med fordøjelsen eller er utilfreds på samme tid af døgnet.

Vi undersøger og behandler kraniet. Problemer med kraniet kan ses ved, at din baby har tendens til et skævt kraniefladt baghoved eller svært ved at suge ved amning m.m.

Vi undersøger om der er låsninger i bækken, ryg og nakke som kan give favoritside, fladt baghoved eller modvilje mod at ligge på maven m.m.

Praktisk info

Behandlingen foregår i rolige omgivelser og i babyens tempo. Der kan behandles fra nyfødt og opefter, når du fornemmer, at babyen er klar. Selve behandlingen er blid, effektiv og uden knæk.