Fysioterapeut Vesterbro

Brændgaard Fysioterapi er specialiseret inden for nervesystemet og funktionel neurologi. Det betyder, at vi behandler alle led i kroppen, uforløste følelser, gamle traumer og nuværende problemer.

Vi lytter vi til din historie, da den har stor betydning for dit behandlingsforløb. Du har levet dit liv og selvom dine symptomer kan ligne andres, har din krop brug for individuel behandling. 

Du får behandlet årsagen til din problematik og kan derfor forvente hurtigere resultat end konventionel fysioterapi. De fleste oplever bedring efter 1-3 behandlinger.

Hvad er funktionel neurologi?

Neurologi er alle de signaler der sendes til og fra din hjerne. Din hjerne styrer din krop på baggrund af de input den får. Det kan være, at din kop med morgenkaffe er tungere end du tror og du derfor skal bruge mere muskelstyrke for at løfte den. Der sker feedback til hjernen og en ny besked til musklerne om behov for øget styrke, så du kan løfte koppen. Dette foregår alt sammen ubevidst og i mange situationer i løbet af en dag.

I praksis betyder det, at vi i behandlingen stimulerer dit nervesystem i forhold til de problematikker som du kommer med og på baggrund af muskeltest finder årsagen til de ubalancer i dit nervesystem, som giver dig smerter eller bevægeindskrænkninger. 

Priser

Der kan købes klippekort til 1500 kr for 3 timers behandling. Klippekort købes til 1. behandling. Timeprisen er 595 kr. 
Tilskud fra private sundhedsforsikringer kan bruges og Sygeforsikringen danmark dækker 133 kr. første gang og 88 kr. ved efterfølgende behandlinger. Se mere på Priser.

Adresse

Brændgaard Fysioterapi ligger på Vester Farimagsgade 1 mellem Hovedbanegården og Vesterport station. Klinikken er lokaliseret på 3. sal med elevator.