Barselsevent hos Rooty

Du kan komme og høre mere om den nyeste metode inden for fysioterapi, P-DTR som kan hjælpe din baby med fordøjelsesproblemer, skævt kranie, fladt baghoved, kolik, m.m. Det er en blid og effektiv behandlingsform uden knæk eller vrid. Det udføres af Annika Brændgaard, der ejer Brændgaard Fysioterapi og har været fysioterapeut i over 10 år.

På dagen vil det være muligt at få lavet et BabyCheck til særprisen 150 kr. Selve BabyChecket tager ca. 30 minutter, hvor jeg lytter til din og babyens historie fra hvordan din graviditet har været, til fødslen og hvad din mavefornemmelse siger, kan være et problem. Herefter undersøger og behandler jeg din baby. Det er en effektiv behandling, så du kan allerede forvente en effekt efter denne korte behandling. Der kan dog være behov for at bestille en opfølgende tid, for at fjerne problematikken helt.

Sted: Rooty, Amagerbrogade 10

Tid: Tirsdag d. 14.1.20, 21.1.20 og 28.1.20 fra kl. 11.00-14.00. 

Hos Rooty laves der sunde nordiske salater på lokale og økologiske råvarer – så vi kan gøre noget sundt både for mennesker og vores planet. Salaterne er naturlige, frisklavede, ikke-forarbejdede og rige på protein og fibre. Toppet med friske urter, nødder, kerner og frø.

Imens kan du nyde din nordiske favoritsalat, en saftig muffin og den bedste kop filterkaffe fra Rooty.

Du kan se mere om Rooty her: https://www.rooty.dk/

Så kom selv eller tag din mødregruppe med og hold en mødregruppe-dag i hyggelige omgivelser.

Vi ser frem til at møde dig og din baby.

Brændgaard Fysioterapi & Rooty