Barselsevent på Café Wecycle

Jeg hedder Annika Brændgaard og har været uddannet fysioterapeut i 10 år. Jeg behandler med P-DTR, som er en blid og effektiv behandlingsform uden knæk eller manipulationer. Det er muligt at behandle både meridianbaner, som ved zoneterapi og kraniet som ved Kranio-Sakral Terapi kombineret med den fysioterapeutiske tilgang. Jeg lytter til din og babyens historie fra hvordan din graviditet har været, til fødslen og hvad din mavefornemmelse siger, kan være et problem.

Jeg kan bl.a. hjælpe dig, hvis din baby har:
• Fordøjelsesproblemer
• Skævt eller fladt hoved
• Kolik
• M.m.

Er du i tvivl om, din baby har nogle problematikker får du her et  gratis BabyCheck.

På dagen undersøger og behandler jeg din baby. Dette tager ca. 20 minutter og vil foregå efter tur. Det er en effektiv behandling, så du kan allerede forvente en effekt efter denne korte behandling.

Da det er et gratis tilbud, kan du ved behov, bestille en opfølgende behandling. I september måned er der 20 % rabat på 1. behandling af baby/barn, så det koster 400 kr for 60 minutters behandling.

Sted: Café WeCycle på Islands Brygge
Tid: fredag d. 27.09.19 fra kl. 9.00-15.00.

Det er muligt at købe en kop kaffe eller en bid mad, så kom selv eller tag din mødregruppe med og hold en mødregruppe-dag i hyggelige omgivelser.

50% rabat - Første behandling

Krisen kradser og det har vi respekt for hos Brændgaard Fysioterapi. Derfor giver vi 50% rabat på 1. behandling, så du stadig har råd til at få det bedre… 

Vi glæder os til at hjælpe dig.
 

Tilbuddet gælder 1. behandling for nye klienter hos Brændgaard Fysioterapi og kan ikke kombineres med klippekort.