Effektiv behandling af låsninger

Vi behandler med de nyeste fysioterapeutiske teknikker, Du kan forvente resultater hurtigt og får en professionel og effektiv behandling i rolige omgivelser.

Fra klinikken

En kvinde kommer med låsninger i ryggen efter et voldsomt nys. Hun har smerter ved vejrtrækning. Egen læge mener, at der er en nerve i klemme. Vi finder, at hun har en låsning i sine ribben, som er årsagen til smerten. Herefter kan hun frit trække vejret og er ikke længere generet i ryggen.

En typisk behandling

Vi undersøger hvilke muskler der er svage og stærke. Vi behandler, så du med det samme oplever en forbedret styrke i de svage muskler.

Låsninger i kroppen

Du kan opleve, at have hold i nakken, hold i lænden, nedsat bevægelighed i et af kroppens led. Det kan være kommet spontant eller uden umiddelbar årsag. Det er typisk smertefuldt, da leddets position gør, at der ikke er fri bevægelighed. 

Kroppens naturlige bevægelser kræver, at der er fri bevægelighed ellers vil det påvirke resten af kroppen. Du vil derfor kunne opleve, at du kompensere ved f.eks. at aflaste leddet og derved begynde at få smerter andre steder i kroppen i stedet for. Her er det vigtigt at finde årsagerne til smerterne og ikke symptombehandle. 

da_DKDansk
en_USEnglish da_DKDansk